2/28/2008

es respira campanya electoral

Malgrat la distància, un no pot viure tan allunyat com voldria (més que res per una qüestió de necessitat de desintoxicació) de la campanya electoral de les eleccions generals del 9 de març.

Correus electrònics amb enllaços a vídeos o webs de suport a diferents partits, missatges de mòbil, invitacions a actes electorals a Santiago o les notícies als mitjans, ja siguin xilens, espanyols o catalans, recorden constantment la convocatòria.

Com a resdient temporal a un país estranger he demanat el meu dret de votar des d’aquí, per mi una nova experiència de vot que em fa molta il.lusió exercir.

Els grans partits saben el nombròs grup de votants que tenen a Amèrica Llatina i per això la campanya electoral arriba fins a aquestes latituds. És ben fàcil trobar cartells de Mariano Rajoy per Buenos Aires o rebre convocatòries a actes del PSOE a Xile, per posar un parell d’exemples.

Més enllà de les grans campanyes transoceàniques que es permeten els grans partits, hi ha altres opcions, i pels votants de la demarcació de Girona val la pena tenir en compte aquest vídeo, electoralista si, però ben didàctic.



Doncs això, cadascú amb les seves conviccions, el 9 de març tots a votar!

2 comentarios:

N dijo...

Que ERC hagi de cridar -Que ve el llop! per esgarrapar quatre vots és una mesura molt desesperada. Francesc Canet, al debat dels cap de llista de les Comarques Gironines va començar la seva intervenció dient que s'havia de votar Esquerra perquè el PP no aconseguís de nou un diputat. Res de programa, res de projecte: una simple apelació a la por.

Una simple aportació electoral des de la distància. De ben segur que inútil, però ho havia de dir.

Un petó.

Marta Faixedas dijo...

segurament, pero vistos els arguments que s'utilitzen en aquesta campanya i que arriben fins aquí (com que en Rajoy és "un imbecil") em sembla simplement un argument una mica més treballat.