1/17/2008

Hola Ot!


Encara que no et pugui abraçar i fer carantonyes. Encara que no et pugui agafar les manetes, mirar com dorms, olorar la teva fineta pell i omplir-te de petons, et vull fer saber que tens una tieta una mica lluny d'aquí, a un país que algun dia tinc ganes que puguis conèixer perquè a mi m'ha encantat i segur que a tu també t'agradarà!

Sàpgiques que tots els que t'envolten ara t'estimen molt, però que també hi ha algú que ja t'estima en bogeria a l'altra banda del món i encara no t'ha vist ni sentit plorar.

Ot, petitet, reietó de la casa, bitxu meu, "cosita del señor"! Cuida molt als teus pares que t'esperaven com el millor dels regals i als avis que ja veuràs com et mimaràn!

Un munt d'abraçades i benvingut al món!

Nota: Publicat a Pessics de Xile a Bloc.cat el 10 d'octubre del 2007

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Benvingut Ot !!
Aunque virtual y sin sello, ésta es quizá la primera carta que recibe el Ot. Ojalá que cuando vaya al cole y aprenda a leer, pueda descifrar las palabras que una tía que estaba muy lejos, al otro lado del mundo casi (o en otro mundo), escribió pensando en él.

Estoy seguro que se pondría muy contento de tener la tía que tiene...

Felicidades tia Marta!!!

Abrazo

Publicat per fabián.- 10 Oct 2007, 23:06

Anónimo dijo...

Re: Hola OT!

Felicitats a tota la família, especialment a en Marc i la Carme. M'alegro molt per tots plegats!

Una abraçada a tots! (a tu també, tieta rondinaire...jeje)

Publicat per Siso 11 Oct 2007, 23:31

Anónimo dijo...

tieta rondinaire?!?!?!?
Escolta noi!! Rondinaire jo?!?! A veure si he de pujar aquí dalt a Finlàndia amb els renos i els gordos vestits de vermell i que fan joujoujou a dir-te'n quatre de bones, eh! Per cert, si te'l trobes, al paio aquest, passa-li un adhesiu de la campanya de l'escamot Tió i, si t'atreveixes que ja sé que si, li fas una bona escarmentada. No em barrufa aquest barbut!

Publicat per Marta 12 Oct 2007, 01:26

Anónimo dijo...

Benvingut al món, Ot
Hola Ot,
Benvingut a aquest món d'imperfeccions. No, tranquil, no és pas que et vulgui espantar, de moment tot el que has vist fins ara, els teus pares, els avis, la foto de la tieta perduda a Xile, segur que és el millor que has vist fins ara, i espera't, encara hi ha un fotimer de coses que et faran gaudir.
Però no tot són flors i violes, també hi ha coses amb què t'hauràs d'enfrontar en aquesta vida per les quals t'hauras de preparar. Si senyor, entrena't, sigues un lluitador, no t'aturis davant de res, però aprèn també a recular quan convé, un pas enrere no és signe de covardia sinó de prudència. I en aquest món ens toca a tots ser prudents.
Analitza el teu entorn, confia amb els qui t'estimen, desconfia dels que no ho fan, però aprèn a distingir els que t'estimen dels qui no. Dóna sense esperar res a canvi, però no et quedis sense res. Fica-t'ho tot a la butxaca i utilitza-ho en cas de necessitat.

Ah, per cert, i no facis cas de consells idiotes de gent que no coneixes (com jo).

Una abraçada ben forta, i benvingut.

Publicat per Santi 13 Oct 2007, 02:35

Anónimo dijo...

Re: Hola OT!
Hola Ot, benvingut a aquest món! I felicitats als pares i avis que segur que et cuidaran i t'ensenyaran a ser una gran persona com ells són. I sobretot felicitats a la tieta xilena que segur que se't menjarà a petons i abraçades quan et pugui tenir entre els braços

Una abraçada ben forta

Publicat per Sònia 23 Oct 2007, 17:15

Anónimo dijo...

Bona nit, Bon dia!

Felicitats a tota la família! encara que de moment només t'he vist el peuet, segur que ets el nado més precios de tota la província.
M'imagino les ganes que tens d'abraçar-lo, ja falta poc!

Una abraçada,
Blanca

Publicat per Blanca 02 Nov 2007, 00:21